Vágólapra másolva!
Egyre forróbb a levegő a La Ligában szereplő Eibar két spanyol futballistája, Sergi Enrich és Antonio Luna körül. A játékosokról a hét közepén egy szexvideó került fel a netre, a híre rövid idő alatt elterjedt a közösségi oldalakon. A játékosok közleményben kértek bocsánatot minden érintettől, de a jelek szerint ez nem sokat segített rajtuk.

Szerdán szinte egész Spanyolország rápörgött arra a szexvideóra, amelyben a 26 és a 25 éves, korábbi korosztályos válogatott futballista egy fiatal hölgy társaságában, félreérthetetlen szituációban látható.

Enrich és Luna gyorsan reagált az ügyre, közleményben kértek elnézést a Twitteren, kijelentették, hogy a felvétel az ő tudtuk nélkül került nyilvánosságra. Klubjuktól és az összes szurkolótól bocsánatot kértek.

Az Eibar csütörtöki felkészülési mérkőzésén már

nem léphettek pályára, a klub egyelőre nem döntött a további sorsukról.

Közben a – körülbelül egy évvel ezelőtt készült – felvételen szereplő nő is jelentkezett, méghozzá a rendőrségen.

Feljelentést tett a két futballista ellen,

mondván, az ő tudta és beleegyezése nélkül került nyilvánosságra a jogait porba tipró szexvideó.

Spanyolországban 2015 júliusa óta bűncselekménynek minősül, ha valakiről beleegyezés nélkül jogsértő képet, videót bocsátanak harmadik fél rendelkezésére, vagy tesznek nyilvánosan elérhetővé. A büntetés három hónaptól egy évig terjedő szabadságvesztés lehet.

A katalán Sport csütörtökön tovább fokozta a kedélyeket, miután közzétett egy nyáron készült közös képet a két labdarúgóról. A fotón New Yorkban sétálnak, kéz a kézben.

Sergi Enrich és Antonio Luna kéz a kézben New Yorkban Forrás: sport.es/Instagram

Az Eibar hét fordulót követően a 8. helyen áll a spanyol bajnokság tabelláján. A baszk kiscsapat egy héttel ezelőtt 1–1-es döntetlent játszott a Real Madrid ellen, azon a találkozón Enrich és Luna is kezdőként lépett pályára.