Megvadult tinédzser migránsok vertek halálra egy 30 éves férfit Németországban

Rendőrségi fotó
Vágólapra másolva!
Kegyetlen brutálissal vert össze két fiatal migráns egy 30 éves férfit Németországban. Ütötték, verték, rúgták, ahol csak érték. A férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már nem lehetett megmenteni az életét, meghalt.
Vágólapra másolva!

A két migráns, egy 18 éves tunéziai, és egy 17 éves marokkói férfi május 1-jén éjjel támadt rá a németországi Paderbornban, egy éjjel-nappal nyitvatartó gyorsétterem előtt a 30 éves férfira.

Az eddigi információk szerint 

egyikük egy üveggel fejen ütötte a férfit. Mindezt olyan erővel tette, hogy a férfi a földre esett, ahol mindketten nekiestek, az akkor már magatehetetlen áldozatuknak, és tiszta erővel rugdosták a fejét.

A 30 éves férfit a mentősök még újra tudták éleszteni, aztán éleveszélyes állapotban kórházba vitték, de már nem lehetett megmenteni az életét. A rendőrség három nappal a brutális támadás után bejelentette, hogy a férfi meghalt.

Az már biztos, hogy a kegyetlen erejű rúgásoktól agyvérzése lett, de a további vizsgálatok még folynak, az igazság ügyi orvosszakértő boncolást rendelt el.

A migránsok jelenleg szökésben vannak, egy fotó alapján keresik őket.

Rendőrségi fotó


Ahogy azt korábban megírtuk, egy 48 éves, Maliból származó migráns halálra vert egy 63 éves francia férfit. A pénzéért támadt rá. A két férfi összeszólalkozott, majd a migráns verekedést provokált, és a végén agyonverte a franciát. Miután rájött, hogy mit tett, a Párizsi Régióba (Île-de-France) menekült, ahol a családja élt. Mint később kiderült, néhány euróért gyilkolt. Az illegálisan Franciaországban tartózkodó gyilkost a támadás után elfogták.

Februárban pedig brutálisan meggyilkoltak három nőt egy bécsi bordélyházban. A nőket olyan kegyetlenül szurkálta össze egy afgán migráns, hogy csak nagy nehézségek árán tudták őket azonosítani. A migráns a támadás után csak azt volt hajlandó beismerni, amit nem tudott letagadni. Pedig az eset teljesen egyértelmű volt, hiszen a véres késsel a kezében fogták el a gyilkosságoktól nem messze. Azt viszont nem volt hajlandó elárulni, hogy miért végzett velük az áldozataival.

Ahogy azt is megírtuk, hogy Fehéreket jöttünk ölni felkiáltással mentek lincselő migránsok egy francia falunapra, ahol aztán egy kamaszfiút meg is öltek.

Egy migráns pedig élete végéig börtönbe kerül, miután megölt egy 14 éves lányt Németországban.