Elképesztően bunkó üzenet várta a fiatal lányt a szélvédőjén

Vágólapra másolva!
Egy fiatal nő, aki a @zenspiredesigns felhasználónév alatt posztol az interneten, nagyon megdöbbent, amikor felfedezte, hogy egy passzív-agresszív üzenetet hagytak az autóján, amely elkényeztetettnek és hanyagnak bélyegezte meg őt - de még csak nem is ez volt a legzavarbaejtőbb része.
Vágólapra másolva!

A közösségi platformok felületein a @zenspiredesigns felhasználónevet használó fiatal lány az Egyesült Államokban él, és a művészet valamint a vállalkozások világában keresi a kenyerét. Egyik nap szokásához híven ügyes-bajos dolgait intézte a városban, ahol lakik, és parkolni próbált a Tesla autójával. Egy másik autó nagyon szorosan állt már mellette, és nem is teljesen szabályosan, ezért nem tudott a számára kijelölt fehér területen belül maradni. Meggyőződött róla, hogy a lehető legközelebb parkolt a fehér vonalhoz, és folytatta a napját. 

Képünk illusztráció

Később visszatérve nagyon ledöbbent, amikor a parkolóban meglátta az autóján rá váró érdekes üzenetet. Ebben passzív - agresszív stílusban ócsárolták őt, amiért szinte két helyet is elfoglat az autójával, és bunkónak, elkényeztetettnek, valamint hanyagnak nevezték. 

A tartalomkészítő a TikTok-on videót készített a kézzel írt üzenetről, ahol elmondta, hogy az eset nagyon összezavarta és felkavarta őt. 

Szóval csak beszálltam az autómba, és láttam, hogy egy kis papírdarab van a kocsim szélvédőjén. Ez állt rajta: "Úgy érzed, hogy jogodban áll két autónyi helyet is elfoglalni? Vagy egész egyszerűen csak bunkó és hanyag vagy?" Másféle kézírással még ez is szerepelt a papíron: "Tanulj meg tetszeni egy nőnek, aztán próbáld meg újra". Ez minden bizonnyal arra utal, hogy az üzenet írója azt hitte az autó tulajdonosa egy férfi. 

A nő a TikTok videóban közelről mutatta meg követőinek, hogyan parkolt le az autójával, alig néhány miliméternyire nyúlt túl csak a fehér vonalon. 

Ha már TikTok, akkor felhívjuk Olvasóink figyelmét egy az ezen a platformon terjedő veszélyes kihívásra: az elsőre teljesen ártatlannak tűnő feladat keretében arra buzdítják a felhasználókat, hogy próbáljanak egy “csodaturmixot” belecsempészni a mindennapjaikba. Az “Oatzempic” névre keresztelt kihívás során 30-60 napon keresztül kell folyamatosan fogyasztani a napi koktélt, ami zabból, vízből, limeléből és fahéjból áll. 

A Tesla-típusú autók egyébként nem a legnépszerűbbek mostanában, hiszen az önvezető funkció miatt sorra kerülnek bíróság elé kártérítési perekben. Legutóbb például peren kívül sikerült megegyezni, de ez nem volt mindig így.