Három hete halt meg a betoncsőbe esett vietnami fiú, még csak most tudták kiemelni a holttestét

Đồng Tháp: Nỗ lực cứu nạn liên tục suốt hơn 75 giờ
Đến chiều ngày 3/1/2023, lực lượng chức năng điều động, chuyển đến hiện trường thêm một số thiết bị để phục vụ công tác giải cứu em Thái Lý Hạo Nam (sinh năm 2012) ngụ xã Phú Lợi, huyện Thanh Bình, tỉnh Đ
Dong Thap, 2023. január 3. A VNA vietnami hírügynökség által közreadott képen mentőalakulatok tagjai munkagépekkel folytatják a betoncsőbe esett vietnami kisfiú mentését Dong Thap tartományban 2023. január 3-án. A 10 éves Nam még december 31-én egy hídépítkezésen egy földbe süllyesztett, 35 méter hosszú betoncsőbe esett, amikor társaival vashulladékot keresett. MTI/EPA/VIETNAM NEWS AGENCY
Vágólapra másolva!
Három héttel a halálos kimenetelű baleset után tudták kiszabadítani a 35 méter hosszú, földbe süllyesztett betoncsőbe esett vietnami kisfiú testét a helyi hatóságok.
Vágólapra másolva!

A tízéves Nam Vietnam déli részén, egy hídépítkezésen esett bele a csőbe még december 31-én.

A fiú három társával együtt fémhulladékot keresett az építkezésen.

Életéért napokig küzdöttek a mentőcsapatok, de a csövet számos erőfeszítés ellenére sem sikerült kiemelni, és végül egy acélcsövet süllyesztettek köré, hogy hozzáférjenek.

A vietnami VnExpress újság arról számolt be, hogy a mentők végül pénteken emelték ki a gyerek holttestét, amelyt átadtak a szüleinek.

Két ember oxigénmaszkban 24 méter mélyre leereszkedve egy speciális eszközt használva emelte ki a testet.

Az ügyben végzett halottkémi vizsgálat megállapította, hogy

a gyerek halálát az esés következtében elszenvedett súlyos sérülések okozták.

Azt továbbra sem értik, hogyan tudott egy 25 centiméter átmérőjű betoncsőbe belezuhanni.

A gyermek csak az esés utáni tíz percben adott magáról életjelet. A baleset körülményeinek feltárása tovább folytatódik.