Magyar Péter EP-jelöltje Brüsszelből szidja a magyar népet

Magyar Péter - Gyurcsány Ferenc, Magyar Péter, MagyarPéter, Gyurcsány Ferenc, GyurcsányFerenc, montázs
Fotó: MTI/Lakatos Péter, Hegedüs Róbert
Vágólapra másolva!
A baloldali EP-képviselőjelölt, aki jelenleg az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Ügyekért felelős Főigazgatóságán dolgozik, a Facebookon agymosott népnek nevezte a magyarokat.
Vágólapra másolva!

Kollár Kinga, a Tisza Párt EP-listájának 7. helyezettje egy kommentben agymosott népnek nevezte a magyarokat. Egy 2022-es Facebook-oldalán közzétett posztja alatt az egyik kommentelőjének a következőket írta: „Sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok. Azért én nagyon hálás maradok az ukránoknak és velük együtt az amerikaiaknak is, hogy megállították az oroszokat és így nem tudtak hozzánk könnyűszerrel bemarsírozni. Mert a magyar haderő nem tartotta volna fel őket.”

 

 

Kollár Kinga jelenleg az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Ügyekért felelős Főigazgatóságán dolgozik - írta a Mandiner. Vagyis, a baloldali figura EP-jelöltje Brüsszelből szidja a magyar embereket, és lelkendezik Zelenszkijért és Bidenért. Magyar Péter nemrég puntoki őrjöngésével váltott ki közfelháborodást, amikor hívő emberekkel őrjöngve kiabált, miután kijöttek a templomból.