Holttestet találtak egy szombathelyi társasház mellett

Vágólapra másolva!
Szerda hajnalban egy szombathelyi tizennégyemeletes társasházban váratlanul elment az áram. Reggel a szakemberek egy hajléktalan férfi holttestét találták meg, aki a jelek szerint egymás után két áramütést is elszenvedett.
Vágólapra másolva!

Szerdán éjfél után egy hatalmas csattanást lehetett hallani, amivel egyidejűleg elment el az áram a szombathelyi tizennégyemeletes házban. Reggel a szakemberek egy férfi holttestét találták meg a ház közelében lévő trafóban. A Tények információi szerint egy hajléktalan melegedőnek használhatta a helyiséget. Mint kiderült, hajnalban néhány percen belül két üzemzavar is keletkezett, így 

elképzelhető, hogy a férfit áramütés érte, majd magához tért, aztán újabb áramütést szenvedett, ami azonban már végzetesnek bizonyult.

A hatóságok vizsgálják a tragédia körülményeit, a helyszíni szemle után helyreállították az áramszolgáltatást - írja a Ripost. Sárkányröptetés közben esett holtan össze egy férfi Maroskeresztúron és áramütés ért két fiatalt péntek este Malackán. Márciusban, Budaörsön egy szelfi miatt halt meg egy 18 éves diák.