Ezek Magyar Péter legdurvább, legagresszívebb őrjöngései

Vágólapra másolva!
Az agresszív baloldali figura, Magyar Péter egyre őrültebben viselkedik, tisztán látszik, hogy ha képtelen a hazugságaival elérni a céljait, akkor egyből fenyegetni és megfélemlíteni kezd, ha pedig ez sem működik, akkor valósággal őrjöng. Az agresszív exférj folyamatosan hergeli az embereket, erőszakot és káoszt akar, de attól sem riadt vissza soha, ha rettegésben kell tartani másokat. Volt rá példa, hogy egy késsel érte el az általa kívánt hatást, máskor egy rendőrautót üldözött, de arra is volt példa, hogy a templomból kiérkező hívőkre uszította követői haragját.
Vágólapra másolva!

Miséről érkező embereket gyalázott

A napokban történt Magyar Péter legújabb agresszív dühkitörése, melynek alkalmával a baloldali figura egy templomból, a mise végeztével hazainduló embereket, köztük Putnok fideszes polgármesterét, Tamás Barnabást kezdte el vállalhatatlan módon gyalázni. 

Hogy mer a templomba menni, polgármester úr? Ki való guillotine alá? Mutasson rá! - ezt üvöltözte az agresszív exférj, azonban a városvezető nem engedett a provokációnak és a templomi menet szó nélkül sétált el a baloldali figura által felhergelt emberek előtt. Azonban Magyar itt még nem hagyta abba, amikor látta, hogy célját nem sikerült elérnie, egyre dühösebb lett és fenyegetőzni kezdett.

Remélem, újraszentelik majd ezt a templomot, szégyelljék magukat, ki való a guillotine alá, polgármester úr? Most legyen bátor! Szégyelljék magukat mind, hogy ilyen embert követnek és templomba mennek. 

 

Magyar ezzel se érte be, a templomból haladó embereket folyamatosan trágár szavakkal illette, mindössze azért, mert hívő emberek. Ez annak a fényében nem meglepő, hogy Gyurcsány Ferenc és az általa vezetett baloldal mindig is keresztényellenes volt, így most Magyar Péter is próbál még inkább beilleszkedni a dollárbaloldalba, amellett, hogy háború- és migránspárti figura.

Őrjöngve kiabált Varga Judittal, nem akarta elengedni

Hiába próbálta meg a HVG nevű baloldali propagandalap eltitkolni a rendőrségi jelentésből a Magyar Péterre legkínosabb részleteket, az Origo ezekről is beszámolt. Ebből kiderült, hogy Varga Judit akkor kért rendőri segítséget, amikor gyerekeit akarta Miskolcra vinni a nagyszülőkhöz. A jelentéstevő tiszt arról is ír, hogy Varga Judit, mielőtt bement volna a lakásba, azt mondta neki, hogy „a férje egyedül tartózkodik a lakásban, és az is lehet, hogy nem akarja majd be-, vagy később kiengedni.”

A rendőri jelentés szerint miután Varga Judit bement a lakásba, „bentről egyre hangosodó kiabálást, koppanásokat, csattanásokat és veszekedést lehetett hallani”, és hogy – a rendőri jelentés szerint - a miniszter úgy fogalmazott: „Engedj el! Ha rám zárod az ajtót, és nem engedsz ki, akkor majd kimászom az ablakon”.  

Az agresszív Magyar Péter nemcsak akkori feleségét, hanem a rendőrt is fenyegette. A jelentésben a tiszt azt írta, hogy „a helyzet láttán én is utasítottam a férjét, hogy engedje el a feleségét, amire ő elengedte, majd nekem kezdte a következőket kiabálni: ’Maga meg mit szól bele? Semmi köze az egészhez! Menjen el a lakásomból! Nem megy el? Óriási botrány lesz, amiről maga is tehet! Az egész kormányt megbuktatom, ez lesz az évszázad válása, az ország botránya!” 

Mások életét veszélyeztetve egy rendőrautót üldözött

A vita alatt a gyerekek egy másik helyszínen voltak, ahová Varga Judit rendőrautóval ment, Magyar Péter pedig saját kocsijával, őrült módjára követte őket, majd egy ponton meg is előzte a rendőrautót, hogy ő érjen elsőként a helyszínre. A rendőr szerint Magyar "a gépjárművel való közlekedés során veszélyeztette a környezete életét, testi épségét, a rendőri felszólításnak vonakodva vagy egyáltalán nem tett eleget, agresszív, megfélemlítő, fenyegetőző magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkoztatást keltsen". 

Magyar ráadásul nem is cáfolta agresszív viselkedését. Arról írt, hogy miután külön gépkocsival odaértünk a sógoromékhoz, a testőrök a testükkel akadályoztak meg abban, hogy a saját gyerekeimhez odamenjek. Ekkor jeleztem nekik, hogy ha ezzel a tevékenységükkel nem hagynak fel, akkor a sajtóhoz fordulok. Azóta már bánom, hogy ezt nem tettem meg.”

Erőszakkal fenyegetőzött a rádiót mobilblokkolónak néző Magyar Péter

Tisztán látszik, hogy ha Magyar Péter nem képes elérni céljait, egyre agresszívebb, dühösebb lesz, majd hamarosan fenyegetőzni és őrjöngeni kezd. Így kapta többek között a Pszicho Peti gúnynevet is. Történt ugyanis, hogy a baloldali figura egyik rendezvényén a rendőrségi rádiót internetblokkolónak nézte, a civil ruhás rendőröket, akik egyébként az eseményt biztosították, titkosszolgáknak.

Egykori munkatársa is leleplezte az agresszív, önimádó exférjt

Varga Judit egyik volt kollégáját már azt megelőzően figyelmeztették Magyar Péterről, hogy elvállalta volna a munkát. Arról beszéltek neki, hogy Magyar Péter mindenbe bele fog szólni, hiszen nehezen viseli, hogy felesége többre vitte, mint ő.

"Pétert úgy írták le nekem, hogyha meghalna egy barátja, csak azért menne el a temetésére, hogy a sír felett ugráljon, és válogatott szidalmakkal becsmérelje az elhunytat, amiért idő előtt halt meg és nem járta ki neki, amit kért” - mondta a Mandinernek a nevét elhallgatni kívánó forrás.

A lap forrása arról számolt be, hogy Varga Juditon egyik nap "látszott, hogy feldúltan, otthoni heves veszekedésből érkezik, és egyből elkezdte sorolni, hogy a férje milyen válogatott szidalmakkal próbálta ismét megalázni”. Arról is beszélt a forrás, hogy "Péternek van egy kifejezetten terhes, konfliktusos személyisége, sokszor járt be a minisztériumba, és ez mindenki számára kifejezetten idegesítő, feszélyező volt”.

Késes ámokfutása is volt

Magyar Péter folyamatosan terrorizálta feleségét; az egyik legdurvább eset talán az volt, amikor egy kést is a kezébe vett. Varga Judit a Hajdú Péternek adott interjújában beszélt arról, hogy 2018-ban vagy 2019-ben a szülei ellátogattak hozzájuk, amikor is Magyar Péter nagyon furcsán viselkedett, miután egy szórakozóhelyről hazaérkezett. 

Varga Judit elmondta, hogy egy ponton Magyar Péter kijött a szobájából, bement a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni késsel a kezében a házban. 

"Emlékszem, édesanyámmal ott féltünk és lapultunk, hogy ebből mi lesz és a gyerekekkel mi lesz. Járkált öt percig, lehet, hogy csak erődemonstráció volt, nem tudom, aztán lefeküdt aludni" – elevenítette fel Varga Judit.

A baloldali figura ezzel akarta rettegésben tartani feleségét és felesége anyját, ez teljesen egyértelmű.