Áthúzott nadrágszíjas plakátokkal várják Debrecenben a feleségét nadrágszíjjal verő Magyar Pétert

nadrágszíj, plakát, debrecen, 2024. 05. 05.
Vágólapra másolva!
A feleségét bántalmazó Magyar Péter ironikus módon pont anyák napján tüntetget Debrecenben. Válaszul a cívisvárosban Kósa Lajos és a Fidesz áthúzott nadrágszíjas plakátokat helyeztek ki Debrecen főterére, utalva Varga Judit megrázó beszámolóira, az évek hosszú során átélt borzalmakra.
Vágólapra másolva!

A feleségét, három gyereke anyját fenyegető, bántalmazó, falhoz vágó Magyar Péter Debrecenben megmozdulást szervez anyák napján, vagyis ma. Nem maradt el a felháborodás a városban, a HVG arról ír, hogy áthúzott nadrágszíjas plakátok és „Debrecenben tiszteljük az édesanyákat” feliratú táblák kerültek ki Debrecen főterére a Fidesz és Kósa Lajos országgyűlési képviselő jóvoltából. A plakátok arra a borzalmas incidensre utalnak, amelyről Varga Judit beszélt a Hajdú Péternek adott interjúban. 

nadrágszíj, plakát, debrecen, 2024. 05. 05.
Fotó: Molnár Péter

Felidézte, hogy a gyerekek előtt zárta be őt egy szobába, és a 11 éves gyereke szabadította ki.  

Bezárt egy szobába, azért, mert bekattant azon, hogy mentünk egy nyári rendezvényre, éppen sminkeltem, és valamiért ő nem akart oda elmenni, mert valószínűleg nem tudta elviselni, hogy nekem megnyitó beszédet kell ott mondani – akkor már miniszter voltam – mesélt el Varga egy másik súlyos esetet. Ezután elkezdett kiabálni a gyerekeinek, hogy szabadítsák ki: "a nagyfiam hozott egy kulcsot, akkor még csak tizenegy éves volt, és ő szabadított ki

 – fogalmazott, majd hozzátette: minden gyerekük emlékszik még erre a jelenetre.

Varga Judit arról is beszélt, hogy Magyar Péter azt követően ijedt meg, amikor a jól fizető felügyelőbizottsági helyekről elkezdték visszahívni. Ekkortól kezdve még durvábban fenyegetett, és a gyerekeknek azt mondta, hogy az anyjuk börtönbe kerül, míg a gyerekek intézetbe kerülnek - ismertette a volt miniszter. 

Varga Judit az ominózus 2020-as esetről azt mondta, hogy el szeretett volna menni Miskolcra a gyerekeivel, és akkor tört ki a botrány. Magyar már akkor kormányt akart buktatni, és ehhez a minisztert akarta felhasználni a fenyegetőzései során. A gyerekek ennél a jelenetnél nem voltak ott, hanem a nővérénél voltak. A jegyzőkönyvet rögzítő rendőr hangsúlyosan kiemelte, hogy a lakásból 

folyamatos kiabálást, koppanást, csattanásokat lehetett hallani, ráadásul fokozódó mértékben. A rendőr hivatalosan rögzítette azt is, hogy Varga Judit kiáltását is lehetett hallani: „Engedj el!”

Közölte, az egész kormányt meg fogja buktatni, óriási botrányt fog csinálni. Fenyegetőzött, hogy azonnal felhívja az ismerőseit a médiában, kihívja az RTL Klub stábját és a Facebookon élőben közvetíti az eseményeket. Kijelentette, hogy a „közvetítésben” meg fogja alázni a feleségét és tönkreteszi a politikai karrierjét. Itt elolvashatják a teljes jegyzőkönyvet.

Arról is szólt, hogy Magyar Péter egyik eset alkalmával kijött a szobájából, bement a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni késsel a kezében a házban.

Emlékszem, édesanyámmal ott féltünk és lapultunk, hogy ebből mi lesz és a gyerekekkel mi lesz. Járkált öt percig, lehet, hogy csak erődemonstráció volt, nem tudom, aztán lefeküdt aludni

 – elevenítette fel Varga Judit.

Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket, és a hátamhoz vágta őket. A könyvek egy része átesett rajtam és mellettem a földön landolt. Jól emlékszem, mert másnap reggel én raktam rendet. Aztán levette a nadrágját, és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti. Egyre kisebbre próbáltam összekuporodni, és vártam a következő ütést, féltem, nehogy a gerincemet találja el, de nem mertem megmozdulni. Közben magamban egy szép dallamra gondoltam, hogy minél előbb vége legyen ennek a jelenetnek. Mert rutinom volt ebben bőven. A hallgatásom bejött, egyszer vége lett, kiment a nappaliba, és lefeküdt a kanapéra, ahol végül elaludt. Borzasztó érzés volt. De már akkor nem érdekelt. Akkor már régen elhatároztam, hogy elválok tőle.

– mesélte Varga Judit a másik megrázó esetet.

 


Öngyilkosságot hazudott

Ahogy arról beszámoltunk a mentőszolgálati jegyzőkönyv alapján, Magyar Péter mindent előre eltervezve, mérgezési tüneteket, eszméletlen, életveszélyes állapotot szimulálva elérte, hogy felesége kihívja a rohammentőket. Azzal a nyilvánvaló szándékkal tette mindezt, hogy kétségbe ejtse, megrémissze a családját, ami a jelenlévő gyerekeire tekintettel több, mint felelőtlenség. Még akkor is ájulást szimulált, amikor Varga Judit kétségbeesetten felhívta Magyar Péter édesanyját, aki indulatosan reagált arra, hogy mi történik a fiával. 

Amikor megtaláltam, ott volt mellette egy levél Xanax és már csak egy darab volt benne a tízes levélen. Nem tudtam, hogy most egyet vett be, vagy kilencet, vagy nyolcat. Nem kockáztathattam nyilván, ez alapvető emberi kötelesség. Úgyhogy fogtam, felhívtam a mentőket.

Kósa Lajos tuskóságnak nevezte, hogy Magyar Péter anyák napjára szervez demonstrációt

Kós Lajos, Fidesz alelnöke a baloldali sajtónak, a 444-nek nyilatkozva tuskóságnak nevezte, hogy Magyar Péter anyák napjára szervez demonstrációt – írja az Index. Mint mondta, az ötlet „a normális gondolkodás teljes hiányát” jelzi. Szerinte Magyar Péterben „semmi normális gesztus nincs, ami jól jellemzi a személyiségét is”. Hozzátette, normális esetben az emberek születésnapon sem tartanak gyászünnepséget, ahogy október 6-án sincs örömparti. Magyar Péter helyében inkább venne egy csokor virágot a volt feleségének, Varga Juditnak, mert bármi történt, csak „szült neki három gyermeket”. 

Magyar Péter egy tőrőlmetszett ballibsi, baloldali ellenzéki erő, nem is tőlünk veszi el a szavazatokat

– nyilatkozta Kósa.

Hozzátette, Magyar Péter személye leginkább a Demokratikus Koalícióra, Gyurcsány Ferencre és a Momentumra veszélyes, nem a Fideszre. Kósa Lajos szerint Magyar Péter legalább annyira jobboldali, mint Márki-Zay Péter.

Arra a kérdésre, miért szerepel egy hirdetésben a Demokratikus Koalíció elnöke és Magyar Péter, arról Kósa Lajos elmondta, a Tisza Párt elnöke pont olyan, mint Gyurcsány Ferenc. Úgy látja, a közös pont a két politikusban, hogy külföldről fizetik őket. Megjegyezte, „akinek egy kicsi esze van, az tudja, hogy Magyar Péter egy olyan csávó”, aki titokban, zsarolási céllal hangfelvételt készített a saját feleségéről. 

Magyar Péter tüntetését nem kormány-, hanem ellenzékváltó hangulatnak tartja, hozzátette, a politika egy hosszútávfutás, Magyar Péter viszont még egyetlen választást sem élt át.