Még sosem élt át ilyen különleges dolgot Fernando Alonso

Fernando Alonso
Fernando Alonso of Aston Martin Aramco at drivers parade ahead of the Formula 1 Las Vegas Grand Prix at Las Vegas Strip Circuit in Las Vegas, United States on November 18, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A kétszeres Forma–1-es világbajnoknak, Fernando Alonsónak nem csupán eredményes volt a 2023-as szezonja, de az új csapattársában, Lance Strollban is pozitívan csalódott.

Fernando Alonso az Alpine-tól tavaly igazolt az Aston Martinhoz, amellyel nyolc dobogós helyezést is szerzett – 2014 és 2022 között összesen háromszor állt pódiumra. A 42 éves spanyol pilóta végül 206 ponttal a negyedik helyen zárt az egyéni pontversenyben, miközben csapattársa, Lance Stroll mindössze 74 pontot szerzett. A nagy különbség ellenére az összhang megvolt a csapaton belül, Alonso most a kettejük kapcsolatáról beszélt.

Fernando Alonso és Lance Stroll szoros kapcsolatot ápol Forrás: AFP/Jim Watson

Még sosem élt át ilyet Alonso

„Úgy gondolom, hogy

Sokat beszélünk, minden héten telefonálunk egymással, a gyárban és a versenyeken is próbáljuk biztosítani, hogy mindannyian egy irányba haladjunk, ezért rengeteg dolgot megosztunk egymással" – nyilatkozta az f1.com-nak Alonso, aki Stroll elkötelezettségét is dicsérte.