Majdnem leleplezte egy családtagja Michael Schumacher titkát, kirúgták érte

firo: Formula 1, season 1995 Sport, Motorsport, Formula 1, archive, archive pictures Team Benetton (1991-1995) Michael Schumacher Formula 1 archive VM sports motorsport season 1995 archive pictures Michael Schumacher firo: Formula 1 Team Benetton (1991-19
firo: Formula 1, season 1995 Sport, Motorsport, Formula 1, archive, archive pictures Team Ferrari (1996-2006), test drive Michael Schumacher, Germany, was Formula 1 driver from 1991 to 2006 and 2010 to 2012, Schumacher was 7, seven times, Formula 1, world champion, German national hero, brought Formula 1 after Germany, one of the greatest Germans Michael Schumacher, Ferrari, first drives for Ferrari, half figure | usage worldwide (Photo by firo Sportphoto/ / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A hétszeres Forma–1-es világbajnok Michael Schumacher egykori sógornőjének, Cora Schumachernek távoznia kellett egy németországi televíziós valóságshow-ból, mert a műsor producerei attól tartottak, hogy titkokat árul el a tíz éve síbalesetet szenvedő expilótáról.

Michael Schumacher expilóta öccse, a ma már szakértőként dolgozó Ralf Schumacher 2001 és 2015 között volt Cora Schumacher házastársa. Egy közös gyermekük született, a szintén autóversenyző David Schumacher, akinek a magyar túraautó-bajnok Keszthelyi Vivien a párja. A Németországban korábban színésznőként, modellként, autóversenyzőként és televíziós műsorvezetőként egyaránt óriási népszerűségnek örvendő nő nemrég OnlyFans-oldalt is indított, legutóbb pedig egy németországi valóságshow-ba is bekerült.

Cora és Ralf Schumacher 2015-ben vált el Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Epa Okten

A hivatalos verzió szerint betegség miatt távozott Cora Schumacher

Cora Schumacher és Michael felesége, Corinna Schumacher jó kapcsolatot ápolt egymással, így a hétszeres világbajnok exsógornője minden bizonnyal rengeteg olyan információ birtokában van, amelyet a nyilvánosság nem ismer a 2013-ban síbalesetet szenvedő expilóta állapotáról. A valóságshow producerei ezért aztán úgy érezték, hogy mivel nagy volt a veszélye annak, hogy Cora Schumacher leleplez valamilyen titkot – megsértve ezzel a televíziós csatorna és a Schumacher család között fennálló szerződést – eltávolítják a műsorból a nőt.

Egyes források azt írják, hogy már napok óta készültek erre a lépésre a műsor producerei, és a nővel is korábban közölték, ezért

a valóságshow-ban töltött utolsó napjaiban erőteljesen köhögött, hogy aztán betegségre hivatkozva tudjon távozni a műsorból.

A hivatalos közlemény szerint is ez volt a távozás oka, ám más források úgy vélik, hogy valójában attól tartottak, hogy Cora Schumacher fecsegni fog.

A Bors eközben arról írt, hogy Michael Schumacher szülővárosában, Kerpenben nagy a felháborodás azért, mert a hétszeres Forma–1-es világbajnok legenda nem kap díszpolgári címet.