Vágólapra másolva!
A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton az elmúlt években látványosan szenved a Forma-1-ben, ám úgy fest, a magánélében rátalált a boldogság, ugyanis a Mercedes brit pilótája most Cristiano Ronaldo és az NFL legenda Tom Brady exével, Irina Shaykkel tölti a szabadidejét.

Ronaldo exe Hamiltonnal randizik

Irina Shayk orosz szupermodell nevét akkor ismerte meg nagyközönség, amikor2009-ben összejött az akkor Real Madridban játszó Cristiano Ronaldóval. Kapcsolatuk végül 2015 januárjáig tartott, sokáig azonban nem búslakodott, tavasszal már a hollywoodi színésszel, Bradley Copperrel volt együtt,2017-ben megszületett első gyerekük. 2019-ben viszont különváltak útjaik. Irina aztán tavaly összejött a hétszeres Super Bowl győztes Tom Bradyvel, de a románc négy hónap után véget ért.

Úgy tűnik az orosz szupermodell jól érzi magát sportolók társaságában, ugyanis a napokban a hétszeres világbajnok brit Forma-1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal kapták lencsevégre, amint együtt vacsoráztak Párizsban. Az interneten keringő fotók alapján a két világsztár meglehetősen közel került egymáshoz, ám ez azért is érdekes, mert állítólag Shayk néhány nappal korábban még Bradyvel találkozott egy New York-i étteremben.

Az NFL-legenda állítólag nem akart túlzottan belemerülni egy komoly kapcsolatba, miután 13 évnyi házasság után elvált Gisele Bündchen modelltől.

Lewis Hamilton Cristiano Ronaldo és Tom Brady exével randizott Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

"Ha Tomnak több ideje lenne a szerelemre, valószínűleg még mindig Irinával járna. Nagyon kedveli őt, de Tom a vállalkozásaival van elfoglalva. Része akar lenni a tulajdonában lévő sportcsapatoknak, fel akar készülni a tévés karrierjére, és emellett jó apa szeretne lenni. Bármit csinál, abba 110 százalékot akar beletenni. Tudta, hogy nem lesz képes a teljes figyelmét és idejét Irinának szentelni, márpedig ő olyan ember, aki nem szeretné, ha emiatt más kevesebbnek érezné magát az ő világában. Talán a jövőben egymásra találnak, de jelenleg csak barátkoznak" – nyilatkozta egy Bradyhez közel álló forrás a The Daily Mailnek.

Hamilton és Shayk először 2016-ban találkozott egymással egy divatbemutatón, ám azt egyelőre nem tudni, hogy több van-e köztük pusztán barátságnál.