"Inkompetens és kétszínű volt" - búcsúzóul még belerúgtak a kirúgott F1-es csapatfőnökbe

Forma-1, Günther Steiner, Haas F1 Team, William Storey, Rich Energy
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 07: Rich Energy CEO William Storey (R) and Rich Energy Haas F1 Team Principal Guenther Steiner attend a press conference during the Rich Energy Haas F1 Team livery unveiling at The Royal Automobile Club on February 07, 2019 in London, England. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Mint ismert, a Haas Forma-1-es csapatától távozott Simone Resta technikai igazgató és Günther Steiner csapatfőnök. A Rich Energy vezérigazgatója, William Storey búcsúzoul keményen kritizálta a Haas leköszönő csapatfőnökét.

Günther Steiner kirúgása megmozgatta az F1 világát

Günther Steiner a Haas 2016-os csatlakozása óta vezette a csapatot a Forma-1-ben. Steiner helyét a japán Komacu Ajao vette át, aki tavaly még mérnökigazgatóként dolgozott a csapatnál.

William Storey örült Günther Steiner kirúgásának Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Bryn Lennon

A Rich Energy a Haas névadó szponzoraként érkezett a sportba - a Forma-1 utóbbi néhány évének egyik legérdekesebb szponzora volt -,

azonban csak fél évig maradtak az istálló mellett, hiába írtak alá több évre a 2019-es szezon előtt. A cég alapítója és vezérigazgatója, William Storey sajátos stílusban reagált arra, hogy Günther Steiner távozik az istállótól

- írja a Motorsport.

William Storey: Steiner inkompetens és kétszínű volt

William Storey inkompetensnek és kétszínűnek tartja Günther Steinert.

A Ferrari partnereként sokkal több teljesítménypotenciált lehet kiaknázni. Mostantól a mérnöki munka lehet fókuszban" – írta az X-oldalán a Rich Energy vezérigazgatója.