Michael Schumacher állapotáról beszélt a legenda korábbi csapattársa

Forma-1, Spanyol Nagydíj 1995, Johnny Herbert, Michael Schumacher, Benetton
14 MAY 1995: GERMAN DRIVER MICHAEL SCHUMACHER OF THE MILD SEVEN BENETTON RENAULT TEAM CELEBRATES AFTER WINNING THE SPANISH GRAND PRIX. TEAM MATE JOHNNY HERBERT (LEFT) OF GREAT BRITAIN JOINS IN TO CELEBRATE HIS SECOND PLACE. Mandatory Credit: Ben Radford/ALLSPORT
Vágólapra másolva!
A balesete tizedik évfordulója és a születésnapja után egyre többen beszélnek a Forma-1 legendájáról, Michael Schumacherről. Ezúttal a német korábbi benettonos csapattársa, Johnny Herbert adott nyilatkozatot.

A csodában bíznak

Michael Schumacherről nagyon keveset tudni 2013-as síbalesete óta, nyilvánosan nem is lehetett látni az elmúlt tíz évben. Most mégis sokan úgy érzik, mondaniuk kell valamit németről. Ebbe a sorba állt most be a brit Johnny Herbert is, aki egy fogadási oldalnak nyilatkozott.

Johnny Herbert és Michael Schumacher 1995-ben a Spanyol Nagydíj dobogóján Forrás: Getty Images/Ben Radford

„Mivel a családtól nem tudunk meg semmit, ez arról árulkodik, hogy

Nem úgy tűnik, mintha sok minden változott volna. Azt gondolom, hogy a család arra vár, hogy a tudomány olyan szintre jusson, hogy tudjon valamit kezdeni Michaellel, hogy olyan lehessen, mint régen" – mondta Herbert, aki arról is beszélt, hogy azt hallotta, Schumacher oda tud ülni a családi asztalhoz, de ebben kételkedik.

Schumacher nagyon vicces ember volt

Herbert egy korábbi sztorit is megosztott a németről, amikor kicsit kieresztette a gőzt Ausztráliában, az utolsó futam után.

„Adelaide-ben mindig jól éreztük magunkat, egyszer egy évben ihattunk is. Ilyenkor az volt a szokása, hogy letépte az emberekről a begombolt ingeket. Ezek olyan emlékeke, amiket nem sokan láthattak, nagyon vicces ember volt, remélem, láthatjuk majd még" – mondta Herbert.