Szívszorító: ebben reménykedik Michael Schumacher olasz "édesanyja"

Forma-1, Belga Nagydíj, 2002, Michael Schumacher
German Ferrari driver Michael Schumacher jubilates on the podium of the Spa-Francorchamps racetrack, 01 September 2002, after winning the Belgian Formula One Grand Prix. Schumacher won the race ahead of Brazilian Ferrari driver Rubens Barrichello, and Colombian BMW-Williams driver Juan Pablo Montoya. AFP PHOTO PATRICK HERTZOG (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher "olasz édesanyja", Rossella Giannini elmondta, az F1-es legenda tragikus síbalesete után összeomlott számára a világ, de reméli, újra találkozhat majd vele.

Rossella Giannini, Michael Schumacher olasz "édesanyja"

Rossella Giannini tulajdonosa és vezetője a Montana étteremnek Fiorano Modensében, ahol Michael Schumacher hosszú éveken át rendszeresen ebédelt. A séf a német autóversenyzőhöz fűződő különleges kapcsolatáról is beszélt, de azt is elárulta, mi volt Schumi kedvenc étele - vette észre a Ripost.

Rossella Giannini még bízik abban, hogy találkozik Schumacherrel Forrás: Alessandro Albert

Az F1-es legenda ideje nagy részét a fioranói versenypályán töltötte, majd szinte minden nap ellátogatott Rossella éttermébe, így nagyon jó kapcsolatot ápoltak egymással.

- mesélte a séf a The Sunnak.

Miután Rosella meghallotta a Schumacher síbalesetéről szóló szörnyű hírt, összeomlott a világa.

Még mindig reménykedik Rossella Giannini

"A baleset idején éppen nyaraltam, a hírekből tudtam meg, mit történt. Amikor világossá vált, milyen súlyos a helyzet, a világom összeomlott. Hihetetlen, hogy már tíz év eltelt a baleset óta, azóta sikerült megbékélnem a helyzettel. Már nem szenvedek, hanem a szép pillanatokra emlékszem."

Rossella elmondta, hogy nem zavarná az F1-es versenyzőt, de reméli, Michael egy nap újra besétál majd a vendéglője ajtaján.

Michael Schumacher tragikus síbalesete megrengette a világot Forrás: AFP/-

"Nem akarok zavarni, elég nehéz lehet ez a helyzet a családja számára. Néha-néha beszélek a Ferrari embereivel, kérdezősködöm, de nem akarok túlzásba esni, ráerőltetni magam.

Tíz éve minden nap az ajtót nézem, és remélem, egyszer újra besétál rajta Michael, és rendel egy tagliatelle al ragut..."