Schumacher vagy Hamilton? - Vettel egyértelmű döntést hozott

Lewis Hamilton, Michael Schumacher, Sebastian Vettel
(From L)McLaren Mercedes' British driver Lewis Hamilton, Toro Rosso's Swiss driver Sebastien Buemi, Mercedes GP's German driver Michael Schumacher, Red Bull's German driver Sebastian Vettel and Sauber's Spanish driver Pedro de la Rosa attend a press conference at the Spa-Francorchamps circuit on August 26, 2010 in Spa, three days ahead of the Formula One Belgian Grand Prix. AFP PHOTO / FRED DUFOUR (Photo by FRED DUFOUR / AFP)
Vágólapra másolva!
A négyszeres F1-es világbajnok Sebastian Vettel elmondása szerint számára mindig is Michael Schumacher lesz az örök kedvenc a sportok világában.

Vettel számára Schumacher a legnagyobb

Az F1-től a tavalyi év végén visszavonult Sebastian Vettel a German Press Agencynek nyilatkozott a Forma-1-ről, és a 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacherről is beszélt.

méltatta a hétszeres világbajnokot honfitársa. A sportág történetében Lewis Hamilton a második versenyző, aki szintén eljutott 7 vb-címig, manapság pedig Max Verstappen dominálja a száguldó cirkuszt, ám hiába jönnek új sztárok, Vettel számára mindig is Schumacher marad az etalon.

Michael Schumacher hétszer lett F1-es világbajnok Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/

A mai gyerekeknek Erling Haaland lehet a hősük

Az olyan legendás sportolók, mint a Ferrari ikonikus pilótája, vagy minden idők legjobb kosárlabdázója, Michael Jordan soha nem fognak eltűnni a történelemkönyvekből vagy a rajongók emlékeiből, de Vettel szerint sok mai gyerek számára Michael Schumacher kevésbé ismert név, mint neki akkoriban.

"Az én generációm hőse volt.

- idézte a motorsport.com Vettel szavait.