Alonso az F1-es szezon után is megdöntött egy különleges rekordot

auto-prix TOPSHOTS Horizontal PODIUM JOY TROPHY F1 GRAND PRIX
Third place Aston Martin's Spanish driver Fernando Alonso celebrates on the podium after the Formula One Brazil Grand Prix at the Autodromo Jose Carlos Pace racetrack, also known as Interlagos, in Sao Paulo, Brazil, on November 5, 2023. (Photo by NELSON ALMEIDA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Aston Martin 42 éves pilótája, Fernando Alonso az F1-es szezon után sem tud elszakadni a versenyzéstől. A kétszeres világbajnok spanyol ezúttal a saját gokartpályáján döntött meg egy rekordot.

Fernando Alonso újabb rekordja

Az F1 mezőnyének legidősebb pilótája a Cayésben található saját gokartpályájára látogatott el az F1-es szezon után, hogy megdöntsön egy régi rekordot. Alonso a közösségi médiában számolt be róla, hogy sikerrel járt és 56:09-es idővel megdöntötte a pálya körrekordját.

A kétszeres világbajnok klasszis nem először jelent meg versenypályán a 2023-as évad befejezése óta, egy héttel korábban egy 2019-es Aston Martin GT3-at próbált az alcanizi pályán - számolt be róla a motorsport.com.

Az Aston Martin versenyzője a következő idényben is tagja lesz a Forma-1 mezőnyének és továbbra sem gondol a visszavonulásra.