Mindent tagad és kínosan magyarázkodik Hamilton az újabb botránya után

Katari Nagydíj 2023, időmérő, Lewis Hamilton
DOHA,QATAR - OCTOBER 06: Lewis Hamilton of Mercedes-AMG Petronas F1 speaks to the press ahead of the F1 Qatar Grand Prix at Losail Circuit in Doha, Qatar on October 06, 2023. Ayman Yaqoob / Anadolu Agency (Photo by Ayman Yaqoob / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint Lewis Hamilton tárgyalt velük, mielőtt szerződést hosszabbított volna a Mercedesszel. A hétszeres világbajnok mindezt tagadja, szerinte éppen Horner kereste meg és most csak rossz fényben akarja feltüntetni őt.

Hamilton tagadja Horner szavait

A 2023-as F1-es szezon utolsó versenye, az Abu-Dzabi Nagydíj előtt a Red Bull csapatfőnöke azt nyilatkozta, hogy Hamilton még idén tárgyalt velük, valamint a Ferrarival is kapcsolatba lépett, mielőtt hosszabbított volna a Mercedesszel.

A hétszeres világbajnok nem ment el szó nélkül Horner szavai mellett, szerinte a dolgok fordítva történtek, ugyanis a Red Bull főnöke kereste meg őt.

Lewis Hamilton szerint Christian Horner nem mondott igazat Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Ayman Yaqoob

mondta Hamilton, aki szerint Horner rossz telefonszámon próbálkozott nála, mert az 50 éves szakember a régi számán próbálta elérni őt.

"Christian arra kért, hogy a szezon végén üljünk le beszélgetni. Az új telefonomról válaszoltam neki, hónapokkal az eredeti üzenete után" - árulta el Hamilton, hozzátéve, hogy nem derült ki, Horner miért kereste, ezért ő egyszerűen csak gratulált a Red Bull újabb vb-győzelméhez.

Hamilton szerint Horner szereti megkavarni a dolgokat

A hétszeres világbajnok szerint Horner azért hozta nyilvánosságra ezt a történetet, mert szereti megkavarni a dolgokat.

idézte a motorsport.com Hamilton szavait, aki hozzátette, hogy a történtek után azonnal beszélt a Mercedes főnökével, Toto Wolffal, hogy elejét vegye a félreértéseknek.

Lewis Hamilton szerint Christian Horner szereti megkavarni a dolgokat Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A 38 éves pilóta méltányolja a Red Bull dominanciáját, ám saját elmondása szerint ő a Mercedest szeretné néhány év után újra sikerre vezetni. Verstappen oldalán azért szívesen versenyezne, bár úgy gondolja, a háromszoros világbajnok holland nem akarná, hogy egymás csapattársai legyenek.