Kiderült, mennyire várható extrém időjárás a Las Vegas-i Nagydíjon

auto-prix Horizontal
This handout satellite image released by Maxar Technologies shows a nighttime view of the Las Vegas Sphere and Formula One race course in Las Vegas, Nevada, on November 14, 2023. (Photo by Satellite image ©2023 Maxar Technologies / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Satellite image ©2023 Maxar Technologies " - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS - THE WATERMARK MAY NOT BE REMOVED/CROPPED - / THE WATERMARK MAY NOT BE REMOVED OR CROPPED
Vágólapra másolva!
A múlt héten folyamatosan arról szóltak a hírek, hogy extrém, a Forma-1-ben teljesen szokatlan hideg időjárás várható a Las Vegas-i Nagydíjon, de a szereplők most úgy tűnik, kicsit megnyugodhatnak.

Így is extrém időjárás várható

A Forma-1-ben így is szokatlanul hideg lesz, de nem 5 fok körüli hőmérséklet várható, amivel ijesztgették a versenyzőket. Az időjárásra nem lehet panasz az évnek ebben a részében sem Las Vegasban, de ha lemegy a nap, akkor gyorsan esni kezd a hőmérséklet.

Hihetetlen körítés várja majd a futamot Forrás: AFP/-

A legfrissebb előrejelzések szerint az első szabadedzésen 16 fok várható, a másodikon 14 fok körüli hőmérséklet. Ez utóbbitól tartottak a legjobban, mert ez helyi idő szerint éjfélkor kezdődik majd, esőre minimális esély van.

A futamon lehet a leghidegebb

Hasonló idő várható majd a szombati szabadedzésen és az időmérőn is, esőre pedig valamivel több esély van, de így sem sok. A futam vasárnap helyi idő szerint 22.00 órakor kezdődik majd, itt nem kizárt, hogy 9 fokig is hűlhet a hőmérséklet.