Vágólapra másolva!
Fernando Alonso a Las Vegas-i Nagydíjjal kapcsolatban elmondta, hogy egy ekkora befektetésért cserébe a pilótáknak igenis részt kell venniük a különböző eseményeken, míg a Ferrari pilótája, Charles Leclerc szerint új rajongókat szerezhet a Forma-1.

A világbajnok Max Verstappen többször is kijelentette már, hogy nem igazán érdekli az a felhajtás, ami a Las Vegas- Nagydíj körül tapasztalható. Fernando Alonso némileg más véleményen van, hiszen a spanyol pilóta úgy gondolja, hogy Las Vegas igenis megérdemel némi extra erőfeszítést a pilótáktól, ha már ekkora összeget fektettek abba, hogy látványos show-műsor kerekedjen a hétvégéből.

– vélekedett Alonso.

- derült ki a motorsport.com oldaláról. A Forma-1 állítólag egy hatalmas, 500 millió dollárt meghaladó befektetése eredményezte az esemény létrejöttét.

Max Verstappen és Charles Leclerc beszélget a Holland Nagydíj után Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Mark Thompson

Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője úgy érezte, hogy a szerdai zsúfolt program túlságosan is megterhelő volt, de érti a háttérben meghúzódó okokat.

– árulta el a monacói pilóta.

- mondta el a pilóta.

- árulta el a Ferrari versenyzője.