Ingyen szex várja a Forma-1-es sztárokat Las Vegasban

F1 Grand Prix of Las Vegas - Previews GettyImageRank2 motorsport formula one racing Horizontal SPORT
LAS VEGAS, NEVADA - NOVEMBER 14: A general view of the Horseshoe Hotel and Flamingo Hotel around the circuit during previews ahead of the F1 Grand Prix of Las Vegas at Las Vegas Strip Circuit on November 14, 2023 in Las Vegas, Nevada. Rudy Carezzevoli/Getty Images/AFP (Photo by Rudy Carezzevoli / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Hétvégén 1982 után tér vissza a Forma-1 La Vegasba, ahol utcai pályán küzdenek majd a versenyzők. A Forma-1 szerelmesein kívül a szexmunkások is fokozottan várják a sztárokat.

A legnagyobb sztárok, mint Lewis Hamilton vagy éppen a világbajnok Max Verstappen is kapott már ajánlatot, ugyanis szívesen fogadnák őket hivatásos szexmunkások.

A Chicken Ranch, - amely egy legális, engedéllyel rendelkező bordélyház - buzgó lányi ajánlották fel szolgálataikat a pilótáknak, akik várhatóan azért nem élnek majd a lehetőséggel.

"Mindenki F1-lázban ég Vegasban, így mi is. Addison és én bármelyik pilótának megmutatjuk, mire számíthatnak nálunk. Ingyen várjuk őket" - mondta Alice, aki szerint a városba érkező F1 rajongók is féláron vehetik igénybe a szolgáltatásaikat.