Látványos festéssel készül a Las Vegas-i Nagydíjra az F1-es csapat - fotó, videó

F1 Grand Prix of Great Britain - Practice British Grand Prix Circuit Formula 1 Motor cars Motorsport Silverstone chicane grid racing speed Horizontal GRAND PRIX
Alexander Albon of Thailand and Williams during the Formula 1 Aramco British Grand Prix at Silverstone Circuit, Towcester, UK on Friday 7th July 2023. (Photo by Jon Hobley/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull, a Ferrari és az Alpine után a Williams F1-es csapatánál is bejelentették, hogy egyedi festésű versenyautóval állnak majd rajthoz a Las Vegas-i Nagydíjon.

A Las Vegas-i Nagydíj várhatóan az F1 2023-as szezonjának legkülönlegesebb versenyhétvégéje lesz, és a csapatok közül többen is egyedi festéssel tisztelegnek majd az amerikai esemény előtt. Legutóbb a Williams fedte fel, hogy milyen dizájnnal készül az idény utolsó előtti megmérettetésére.

A brit istálló autójának a hátulja, a motorborítása és a hátsó szárnyvéglapjai estek át nagy változáson, azokra felkerült Las Vegas városának híres üdvözlő táblája (Welcome to Fabulous Las Vegas), valamint a jellegzetes neonfények és csillagok - számolt be róla az m4sport.hu.

A csapat megfogalmazása szerint Vegas energiái előtt tiszteleg az autó oldalán feltüntetett Williams felirat is, amely szintén neonstílusban pompázik.

A Las Vegas-i Nagydíj idén már a harmadik F1-es futam, amit az Egyesült Államokban rendeznek meg, az előző kettőre Miamiban és Austinban került sor. A Williams számára ez szinte hazai pálya, hiszen az amerikai tulajdonban lévő istálló egyik versenyzője, Logan Sargeant is amerikai.