Ez már kínos: újabb F1-es trófeatörés, látni kell a Ferrari sztárjának a bakiját - videó

The Netflix Cup GettyImageRank2 Live USA Nevada Las Vegas Award Winning Awards Ceremony Photography Film Industry Arts Culture and Entertainment Celebrities Justin Thomas PersonalityInQueue Carlos Sainz Jr. - Formula One Driver - Born 1994 Netflix Cup Net
LAS VEGAS, NEVADA - NOVEMBER 14: (L-R) Justin Thomas and Carlos Sainz Jr. win The Netflix Cup, a live Netflix Sports event, at Wynn Las Vegas Golf on November 14, 2023 in Las Vegas, Nevada. David Becker/Getty Images for Netflix © 2023/AFP (Photo by David Becker / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Igazán kínos esemény játszódott le a Las Vegas-i Nagydíj előtt, amelynek a főszereplője a Ferrari F1-es versenyzője, Carlos Sainz volt. A spanyol pilóta ugyanis összetört egy trófeát, pedig még el sem kezdődött a futam.

Carlos Sainz a Netflix által rendezett golfbajnokságon szerzett trófeáját intézte el egy suta mozdulat következtében. A versenyen egy Forma-1-es pilóta, és egy profi golfjátékos alkották a duókat, Sainz Justin Thomas-szal volt egy csapatban.

A golfbajnokságot a Ferrari pilótája és a korábbi világelső golfozó nyerte meg, de a győzelemért járó trófeában nem sokáig gyönyörködhettek.

Sainz ugyanis kiejtette a kezéből a Netflix logóval fémjelzett trófeát, ami el is tört.

Az F1-es pilótáknak nincs szerencséjük a trófeákkal: ki ne emlékezne, amikor Lando Norris az idei Magyar Nagydíjon Max Verstappen győztes trófeáját törte darabokra a díjátadó ceremónián.