Verstappen a Forma-1 tulajdonosa akar lenni

Forma-1, Amerikai Nagydíj 2023, Max Verstappen, Sergio Pérez
AUSTIN, TEXAS - OCTOBER 21: Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing and Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing look on in the Paddock prior to the Sprint Shootout ahead of the F1 Grand Prix of United States at Circuit of The Americas on October 21, 2023 in Austin, Texas. Mark Thompson/Getty Images/AFP (Photo by Mark Thompson / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull háromszoros világbajnoka, Max Verstappen szívesen lenne a Forma-1 tulajdonosa, mert rengeteg dolgot megváltoztatna a versenyekkel kapcsolatban.

A holland sztár gyakran kritizálja nyilvánosan az F1 felépítését, függetlenül attól, hogy sorozatban a harmadik vb-címét szerezte meg idén és egyértelműen uralja a mezőnyt. Verstappen a sprintfutamokat legszívesebben eltörölné, emellett számos dolgon változtatna, hogy izgalmasabb és szórakoztatóbb legyen a világbajnokság

mondta az 52-szeres futamgyőztes versenyző.

Max Verstappen és Sergio Pérez is változtatásokat szorgalmaz az F1-ben Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Mark Thompson

"Az aggályainkat hangoztatjuk, de azt is kimondjuk, ha valami jó döntés volt, nyitott ez a dialógus.

utalt Verstappen a pilóták szakszervezetére (GPDA), ami a sportágban hozott döntésekkel kapcsolatban képviseli a versenyzők érdekeit. Ennek fontosságát a Red Bull másik pilótája, Sergio Pérez is kiemelte.

a többségünket képviseli, akik élik ezt a sportot, örülnék, ha a közeljövőben jobban figyelembe vennék ezt" - idézte a motorsport.com a mexikói pilóta szavait.