Ki jelentené rá a legnagyobb veszélyt a Red Bullban? Íme, Max Verstappen válasza

auto-prix Horizontal
Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen speaks during a press conference at the Jose Carlos Pace racetrack in Sao Paulo, Brazil, on November 2, 2023, ahead of the Formula One Brazil Grand Prix. (Photo by Nelson ALMEIDA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull pilótáját, Max Verstappent arról kérdezték, hogy ki jelentené rá a legtöbb veszélyt csapattársként. A holland nem hazudtolta meg magát a válasznál.

A korábbi F1-es pilóta Giedo van der Garde pedig arról kérdezte Verstappent, hogy szerinte ki lenne rá a legveszélyesebb csapattársként, amire a holland nem tudott egyértelmű választ adni - írja a Motorsport.

"Nos, azt gondolom, hogy nagyon sok jó versenyző van itt, és szerintem végső soron az jelenti a különbséget, hogy milyen könnyen tudod elérni a tökéletességet minden hétvégén. És ez a különbség egy topversenyző és egy olyan versenyző között, aki világbajnokká válik.

Max Verstappen szerint bárkit meg tud verni Forrás: AFP/Nelson Almeida

"És azért is nagyon nehéz megmondani, hogy ki lenne erre képes, mert annak a személynek már kellett ülnie topautóban, hogy ez kiderüljön.

De mindig azt gondolom, hogy bárkit meg tudok verni"

- mondta Verstappen a Viaplay-nek.