Vágólapra másolva!
A Mexikói Nagydíj óta terjed az a pletyka, miszerint Fernando Alonso 2024-től átveszi Sergio Pérez helyét a Red Bullnál. Az Aston Martin spanyol pilótája most reagált a jövőjével kapcsolatos találgatásokra.

Az elmúlt napokban a média attól volt hangos, hogy Fernando Alonso a Red Bullhoz igazolás, de akadtak olyan hírek is, amik a visszavonulásáról szóltak. Egy spanyol újságíró, Albert Fabrega az X-en (korábban Twitter) tett közzé sejtelmes bejegyzést arról, hogy a paddockban valami nagy dolog van készülőben.

A Brazil Nagydíj előtt az Aston Martin spanyol versenyző sajtótájékoztatón jelezte, egyáltalán nincs elragadtatva a róla szóló pletykáktól, és úgy fogalmazott, lesznek "következményei" a Red Bullal kapcsolatos pletykáknak.

"Az ilyen jellegű találgatások megszokottak a paddockban, de olyan emberek terjesztik, akik csak viccelni próbálnak és követőket akarnak szerezni, vagy hasonló dolgokat" – idézte Alonsót a RacingNews365.

"Én nem akarok benne lenni ebben a játékban. Nem élvezem a pletykákat,

mert ebben a szobában is olyan újságírók vannak, akik profik és már évek óta a Forma-1-gyel foglalkoznak. Kiérdemlik a tiszteletet, és ennek így kellene lennie. De a pletykák olyan emberektől származnak, akik nincsenek ebben a teremben, csak szórakozni akarnak, és szerintem nem vicces, amikor ilyesmivel játszadozik valaki" – fakadt ki a spanyol.

Fernando Alonso szerit hazugságot terjesztettek róla Forrás: AFP/Andres Stapff

Alonso elsősorban azon fakadt ki, mennyire sértőnek találja, hogy szóba hozták a Red Bullal, vagy hogy elveszítené a hitét az Aston Martinban, ezek ugyanis kétségeket vetnek fel hűségével szemben.

– zárta mondandóját a spanyol. Hogy pontosan mit értett Alonso következmények alatt az nem derült, ki ugyanis az Aston Martin sajtófőnöke közbelépett és megakadályozta, hogy a spanyol kifejthesse gondolatait a lehetséges következményekről.