Vágólapra másolva!
Michael Schumacher ügyvédje, Felix Damm végre elárulta, hogy a hétszeres Forma-1-es világbajnok családja miért nem oszt meg információkat a német legenda állapotáról.

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet, ami után hosszú időre kómába esett. Azóta otthon ápolják a hétszeres világbajnokot, ám a család titkolózása miatt az állapotáról nagyon keveset lehet tudni, csak a közvetlen családtagok és a legközelebbi barátok tudnak a hogylétéről.

Schumacher családja már 10 éve hallgat a legendás pilóta állapotáról Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/

A Ferrari egykori világklasszis versenyzőjének ügyvédje, Felix Damm most arról nyilatkozott a német LTO-nak, hogy miért nem áll a nyilvánosság elé Schumacher családja, és miért nem adott ki soha hivatalos közleményt a német klasszis állapotáról.

Újra és újra feltették volna azt a kérdést, hogy milyen most a helyzet, hiába adtunk volna ki egy jelentést 2-3 hónappal vagy egy évvel korábban. Ha ezután fel akarnánk lépni a tudósítások ellen, akkor az önkéntes önfeltárás érvével kellene foglalkoznunk" – magyarázta az ügyvéd, aki szerint "az igazi rajongók" többsége el tudja fogadni, hogy nem tudja pontosan, milyen Schumacher állapota".