Óriási tömegverekedés tört ki a Forma-1-es Mexikói Nagydíjon - videó

F1 Grand Prix of Mexico Formula 1,race Horizontal
MEXICO CITY, MEXICO - OCTOBER 29: Fans are seen during the F1 Grand Prix of Mexico, at Autodromo Hermanos Rodriguez, in Mexico City, Mexico on October 29, 2023. Daniel Cardenas / Anadolu (Photo by Daniel Cardenas / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Elszabadultak az indulatok a lelátón és összeverekedtek a Forma–1-es szurkolók a vasárnap esti Mexikói Nagydíjon.

A címvédő Max verstappen győzelmével zárult futamot a 33. körben Kevin Magnussen balesete miatt rövid időre félbe kellett szakítani, de nem csak a pályán, a lelátón is akadt dráma. Miután a hazai közönség előtt szereplő Sergio Péreznek már az első kanyar után fel kellett adni a futamot, valósággal elszabadultak az indulatok a mexikóivárosi versenypálya lelátóján.

Az esetről videó is készült, amelyen jól látható, hogy egy férfi összeverekedett két Ferrari szimpatizánssal és ököllel ütötték egymást, miközben a tomboló feleket kívülállók próbálták megfékezni.

A biztonsági személyzet még ha nem is azonnal, de reagált az esetre és a verekedést kezdeményező férfit eltávolították a lelátóról. Az F1-es újságíró, Chris Medland úgy tudja, a Ferrari-szurkolókat megtámadó drukkert nem csak kivezették, de életfogytiglani eltiltást kapott.