Új neveket dobtak be, ők lehetnek az Audi F1-es pilótái

Forma-1, Audi
2022-08-26 10:15:09 SPA - A show model Audi Formula 1 car after announcing its participation in F1 in the run-up to the 1st practice session ahead of the F1 Grand Prix of Belgium at the Circuit de Spa-Francorchamps on August 26, 2022 in SPA, Belgium. ANP SEM VAN DER WAL netherlands out - belgium out (Photo by ANP MAG / ANP via AFP)
Vágólapra másolva!
Egyre komolyabban készülődik az Audi Forma-1-es csapata a 2026-os debütálásra, így nem meglepő, hogy már a lehetséges pilóták nevei is elő-előkerülnek.

A legfrissebb pletykák szerint az istálló Nico Hülkenberget szeretné mindenképp megszerezni és mellé csatlakozhat még az Alpine jelenlegi versenyzője, Esteban Ocon.

Hülkenberg jelenleg a Haas versenyzője, 2023-ban tért vissza a rajtrácsra, és jó teljesít, nem meglepő, hogy szeretné majd a német csapat.

A háttérben természetesen már komoly munka folyik az Audi és a Sauber részéről, hogy 2026-ban minden gördülékenyen menjen. Az sem kizárt, hogy 2025-ben a leendő pilótapáros már nem is fog versenyezni, hanem az új autó fejlesztésére koncentrál majd.