Az amerikai szervezők döbbenetes hibáin röhögnek a Forma-1-ben - képek

Oracle Red Bull Racing At Oracle HQ GettyImageRank3 Motorsport Formula One Racing Looking USA Sports Team Texas Austin - Texas Color Image Photography Red Bull Racing Red Bull Daniel Ricciardo Gulf Coast States Checo Perez Max Verstappen PersonalityInQueu
AUSTIN, TEXAS - OCTOBER 18: Max Verstappen, Checo Perez and Daniel Ricciardo of Oracle Red Bull Racing Team look on during an event at Oracle HQ on October 18, 2023 in Austin, Texas. Rudy Carezzevoli/Getty Images/AFP (Photo by Rudy Carezzevoli / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A hétvégi Amerikai Nagydíj előtt nem minden fénykép és kiírás sikerült tökéletesre az austini szervezők által.

A helyszínen készült képek leleplezték, hogy az óriásplakátokon az Aston Martin pilótapárosát Fernando Alonso mellett nem Lance Stroll alkotja, hanem a csapat tartalékpilótája, Felipe Drugovich.

Ugyan a szervezők szinte azonnal kezelték a problémát úgy, hogy eltávolították Drugovich fényképét a plakátról, a közösségi médiában már elkezdődtek a találgatások, hogy az Aston Martin esetleg valóban lecseréli az idén nagyon gyenge formában versenyző Strollt a brazil pilótára.

Ráadásul nem ez volt az egyetlen látványos baki, ugyanis a hétvégén a kézsérüléséből visszatérő Daniel Ricciardo nevét sem sikerült jól leírni – a második "i" betű kimaradt az ausztrál vezetéknevéből.

Több szurkoló azzal viccelődött, hogy Ricciardo olyan sok időt hagyott ki, hogy már nem is emlékeznek a nevére.

Mindenesetre különös, hogy éppen két ilyen kritikus dologban hibáztak az austini szervezők – hamarosan kiderül, hogy a Stroll-Drugovich cserének van-e valóságalapja, vagy valóban csak egy kínos véletlenről volt szó.

Forrás