Szoboszlai csapattársa és az NFL sztárja is beszállt a Forma-1-be

F1 Grand Prix of Spain Formula 1 Montmelo motor motorsport Barcelona Trent Alexander-Arnold Liverpool F1 Grand Prix Circuit de Barcelona-Catalunya June 4 2023 Jose Breton/Pics Action/NurPhoto Horizontal F1 DRIVER GRAND PRIX RACE
Trent Alexander-Arnold Liverpool player during the F1 Grand Prix of Spain at Circuit de Barcelona-Catalunya on June 4, 2023 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Többek között az NFL-sztár, Patrick Mahomes és a Liverpool focistája, Trent Alexander-Arnold is tagja annak a konzorciumnak, ami 200 millió euróval szállt be az Alpine Forma-1-es csapatának támogatásába.

Az Otro Capital-en keresztül 200 millió euró befektetés érkezett az F1-es csapathoz. A társaság tagja még a fentieken kívül az NFL-játékos, Travis Kelce és a golfozó, Rory Mcllroy is.

A cél, hogy globálisan épüljön az Alpine márka neve, a Renault pedig ezzel komolyabb szerepet akar magának szerezni a sportautók piacán.

Alexander-Arnold elmondta, nagy rajongója az F1-nek, ezért is örül, hogy az általa támogatott csoporton keresztül hozzájárulhat egy csapat sikeréhez.