Különleges festéssel készül hazai Forma-1-es hétvégéjére a Haas

Motorsport: Formula 1 World Championship, Qatar Grand Prix Sports Formula 1 World Cup motorsport Horizontal
08 October 2023, Qatar, Losail: Motorsport: Formula 1 World Championship, Qatar Grand Prix: Race Nico Hülkenberg from Germany of Team Haas is on the track in Doha. Photo: Hasan Bratic/dpa (Photo by Hasan Bratic / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Különleges festéssel készül hazai versenyére, vagyis a Forma-1-es Amerikai Nagydíjra a Haas.

A csapat az új névadó szponzor, az amerikai MoneyGram hatására nem ment át különösebben nagy átalakuláson 2023-ban, de a pénzügyi vállalat kérésére a hazai versenyre, vagyis az austini hétvégére különleges festést kap a VF-23. A közösségi médiában megosztott képek alapján az autón az amerikai zászló csillagos-sávos motívumai lesznek fellelhetőek, az oldaldobozon pedig az amerikai alkotmány első szavai, vagyis a We the People, azaz "Mi, a nép" felirat lesz olvasható.

A VF-23 mellett Kevin Magnussen és Nico Hülkenberg is különleges, piros, fehér és kék színekben pompázó overált visel majd a hétvégi Nagydíjon.

Azonban nem csak a Haas lesz az egyetlen csapat, mely különleges festéssel készül Austinra, hiszen a Red Bull mindhárom Egyesült Államokban rendezett hétvégére a rajongók által tervezett egyedi tervezésű autóval utazik.