Palacsintasütés, nyakkendőkötés: furcsa feladatokat kaptak az F1-es sztárok - videó

Carlos Sainz, Lando Norris, Fernando Alonso
Ferrari's Spanish driver Carlos Sainz Jr (L), McLaren's British driver Lando Norris(C) and Alpine's Spanish driver Fernando Alonso chat during British driver George Russell (R) chat before an end-of-year drivers group picture ahead of the Abu Dhabi Formula One Grand Prix at the Yas Marina Circuit in the Emirati city of Abu Dhabi on November 20, 2022. (Photo by Karim Sahib / AFP)
Vágólapra másolva!
A jelenlegi Forma-1-es mezőny sztárjai közül néhányan érdekes feladatot kaptak, az internet leggyakoribb kérdéseire kellett válaszolniuk, így a rajongók többek között azt is megtudhatták, ki tud a legprofibb módon nyakkendőt kötni.

A szórakoztató témákat felvető videóban a jelenlegi mezőnyből elég sokan részt vettek: Fernando Alonso, Charles Leclerc, Kevin Magnussen, George Russell, Carlos Sainz, Csou Kuan-jü, Daniel Ricciardo, Lando Norris és Nico Hülkenberg is válaszolt a hétköznapi kérdésekre.

A versenyzőknek többek között papírrepülő készítésével és evőpálcika használatával is meg kellett birkózniuk, és a videóból az is kiderült, hogy Sainz kifejezetten profi a palacsintasütésben.

Ami a többi feladatot illeti, Russellnek a fütyüléssel alaposan meggyűlt a baja, Ricciardo nyakkendőkötési technikája pedig kifejezetten egyedinek bizonyult.

A videó a linkre kattintva megtekinthető.