Verstappen szerint ennél az F1-es csapatnál van a legjobb pilótapáros

George Russell, Max Verstappen, Oscar Piastri
George Russell of United Kingdom, Mercedes - AMG PETRONAS, Max Verstappen of Netherlands, Oracle Red Bull Racing, Oscar Piastri of Australia, Mclaren Formula 1 Team, portrait during the Formula 1 Qatar Grand Prix from 5th to 8th of October, 2023 on the Lusail International Circuit, in Lusail, Qatar. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az immár háromszoros világbajnok Max Verstappen szerint jelenleg a McLaren csapatánál található a mezőny legjobb versenyzőpárosa.

Verstappen a Katari Nagydíjon újabb versenyt nyert, de már a szombati sprintfutam során elért eredményével bebiztosította karrierje harmadik vb-győzelmét. A holland pilóta elismerően beszélt a Red Bull elsőszámú üldözőjévé váló McLarenről, amelynek pilótái az elmúlt hétvégén is nagyszerűen teljesítettek, ugyanis a vasárnapi futamon dobogós helyezést szereztek.

"A McLarenek ma is gyorsak voltak. Muszáj volt nyomnom. Egyértelműen kemény verseny volt ez.

A kemény gumin is vesztettem némi időt, az utolsó két-három körben a forgalom is hátráltatott. És volt egy lassú kerékcserém is a végén. Szóval nagyon közel voltak hozzám" - írta meg az m4sport.hu, mit nyilatkozott Verstappen, akinek ezúttal csak 5 másodperc volt az előnye a célban a megszokott 20-30 helyett.

"A McLaren nagy előrelépéseket tesz egész évben, és nekünk muszáj lesz javulnunk egy kicsit, talán még idén, de főként jövőre. Úgy gondolom, ők a legkiegyensúlyozottabb csapat a mögöttünk lévő többiekhez képest.

méltatta a holland a McLarenes Oscar Piastrit és Lando Norrist, bár azért a Katari Nagydíj vasárnapi futamán sem volt nagy veszélyben az újabb győzelme.