Így reagált George Russell Lewis Hamilton közeledésére a kínos bukás után - videó

Forma-1, George Russell, Lewis Hamilton, megemlékezés, Olasz Nagydíj 2022, péntek
Mercedes' British driver Lewis Hamilton (R) and Mercedes' British driver George Russell (L) observe a moment of silence in the pit lane one day after the death of Britain's Queen Elizabeth II before the first practice session ahead of the Italian Formula One Grand Prix at the Autodromo Nazionale circuit in Monza on September 9, 2022. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
Mint ismert, hiába indulhatott a harmadik pozícióból Lewis Hamilton a Katari Nagydíjon, már az első kanyarban hatalmasat hibázott és kiesett. A bukás után a hétszeres világbajnok vállalta a felelősséget, azóta bocsánatot is kért a csapattársától, George Russelltől.

A jól tapadó lágy gumin induló Lewis Hamilton kívülről próbálta támadni George Russellt az első kanyarban, ám túl szűken fordult, és a kerekek összeértek. Míg csapattársa megúszta ez javítható szárnysérüléssel, ő három kerékkel a kavicságyban kötött ki.

Russell is a közösségi médiát használta annak jelzésére, hogy közöttük minden a legnagyobb rendben - vette észre az M4 Sport.

Képen és videón is megmutatta, hogyan ölelgetik egymást a bocsánatkérő Hamiltonnal,

miközben azt írta:

Ma rosszul mértük fel, de az autónk kivételesen erős volt, és büszke vagyok az egész csapatra. Ideje összefogni, és építkezni tovább az erős tempónkra Austinban."