Nem bírja a távollétet, boxutcát épített az otthonában Hamiltonék főnöke

F1 Grand Prix of USA - Practice GettyImageRank2 People The Americas Motorsport Formula One Racing USA Day Sports Team Texas Austin - Texas Mercedes-Benz Weather Pit Stop Torrential Rain Photography 2015 United States Formula One Grand Prix Practice Round
AUSTIN, TX - OCTOBER 23: Members of the Mercedes team stand on the pit wall during heavy rain after the afternoon practice session was suspended due to weather ahead of the United States Formula One Grand Prix at Circuit of The Americas on October 23, 2015 in Austin, United States. Mark Thompson/Getty Images/AFP (Photo by Mark Thompson / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nehezen bírja az otthonlétet Toto Wolff, a Mercedes-AMG Petronas csapatfőnöke, aki mindent megtesz, hogy a távolból is csapattal lehessen.

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton és a fiatal tehetség, George Russell főnöke egy nyaralás során elszenvedett baleset miatt kénytelen otthonról követni az eseményeket, amit nem visel könnyen. A térdszalagsérülés azonban nem játék, és az orvosok egyelőre nem javasolják a hosszabb repülőutakat. Az osztrák főnök nélkül pedig a csapat nem igazán boldogult Japánban, legalábbis a pilóták nem volt éppen elégedettek a csapattól kapott üzenetekkel a Japán Nagydíj hajrájában.

Wolff is érzi, hogy szükség van rá, ezért az otthonában kiépíttetett egy "pit-wall"-t, vagyis az a számítógépekkel, monitorokkal és kijelzőkkel felszerelt szekciót, ahonnan a futamok alatt a csapatfőnökök és a vezető mérnökök követik a versenyt és osztogatják az utasításokat.

"Így most már kapcsolatban vagyok a csapattal, és teljes mértékben részt tudok venni a versenyekben" - mondta Wolff az OE24 hírportálnak.