A garázsban dühöngött az időmérő után az F1-es pilóta - videó

Lance Stroll, Aston Martin
Aston Martin's Canadian driver Lance Stroll walks in the paddock ahead of the Formula One Belgian Grand Prix at the Spa-Francorchamps Circuit in Spa on July 30, 2023. (Photo by JOHN THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Lance Stroll érthetően dühös volt, hiszen már a Q1-ben véget ért számára a katari időmérő, de a viselkedése akkor is nehezen elfogadható.

Lance Stroll csak a 17. helyen kvalifikálta magát a vasárnapi futamra, így ez már zsinórban a negyedik alkalom volt, hogy „nem élte túl" az első szakaszt. A kanadai versenyző zaklatottan tért vissza az Aston Martin garázsába.

Stroll a nyári szünet óta még pontot sem szerzett, talán ez is frusztrálja. A kocsiból kiszállva az edzője mellett viharzott el, aki csak szólni akart, hogy rá kellene állnia a mérlegre, ami kötelező, majd dühösen lökdöste a szakembert. Stroll egyébként a kocsija kormányát is eldobta, mielőtt kiszállt volna az autóból.

A kvalifikáció után interjúban még mindig nem nyugodott le, egyszavas válaszokat adott a kérdésekre. A válaszai ilyen hosszúságúak voltak: igen, nem tudom, vezetek tovább.