Nem mindenki örül Andretti várható érkezésének

F1 Grand Prix Of Monaco Practice 1 Monaco auto boats cars championships fia formula formula 1 friday gp grand monagasque monte carlo monte-carlo motorsport motorsports one prix racing sports world Lawrence Stroll Circuit de Monaco May 26 2023 Jakub Porzyc
Lawrence Stroll before a practice ahead of the Formula 1 Grand Prix of Monaco at Circuit de Monaco in Monaco on May 26, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) nemrég jelentette be, hogy jóváhagyta az Andretti Gobal Forma-1-es licence-kérelmét. Az amerikai csapat most a tíz konstruktőr, valamint a Forma-1-et és a kereskedelmi jogokat tulajdonló FOM jóváhagyására vár, ám nem mindenki fogadná tárt karokkal az újabb istállót. 

Lawrence Stroll, az Aston Martin csapat tulajdonosa éles kritikával kommentálta az új csapat lehetséges érkezését.

Lawrence Stroll egyáltalán nem tartja jó ötletnek egy tizenegyedik csapat érkezését Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

"A Forma-1 jelenleg egy kiválóan működő, dübörgő üzlet, minden a helyén van. Azt gondolom, ha valami nincs elrontva, akkor azt nem kell megjavítani. Erősen hiszek abban, hogy a Forma-1 jelenleg tíz csapattal is kiválóan működik, és ennek így is kellene maradnia."