Hamilton megint a saját csapatát kritizálta

Formula 1 Lenovo Grand Prix Of Japan 2023 2023 Motorsport Formula 1 Japan Suzuka Suzuka Circuit fia Lewis Hamilton Mercedes - AMG PETRONAS United Kingdom Mercedes-AMG PETRONAS Lenovo Grand Prix of Japan September 2023 Japan. Horizontal SPORT F1 RACE
Lewis Hamilton of United Kingdom, Mercedes - AMG PETRONAS, portrait during the Formula 1 Lenovo Grand Prix of Japan from 21st to 24th of September, 2023 on the Suzuka Circuit, in Suzuka, Japan. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A hétszeres világbajnok brit Lewis Hamilton megint a saját csapatát, a Mercedest kritizálta.

A brit pilóta szerint az autónak ugyanolyan gondjai vannak, mint 2022-ben is, pontosabban úgy érzi, semmit sem fejlődtek az elmúlt egy évben,

Lewis Hamilton az ötödik helyen végzett, megelőzte a szingapúri győztes Carlos Sainzt, főleg annak köszönhetően, hogy a Mercedesnek jobb stratégiája volt a kiállásokat illetően.

Lewis Hamilton továbbra is elégedetlen Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

„Teljesen kimerültem. Mindenért meg kell küzdeni a kocsival. Az volt a cél, hogy a lehető legelőrébb kerüljek, hogy megelőzzem a Ferrarit, ami a héten is fejlesztéseket mutatott be. Pokoli küzdelem volt, igyekeztem a lehető legtöbb pontot szerezni a csapatnak" – mondta Hamilton, aki szerint nem fejlődött eleget a csapat az elmúlt egy évben.

„Tudom, mennyire fontos mindenkinek a háttérben, a gyárban, ezért mindent megtettem az aszfalton.

Nem könnyű a helyzet, azok után, hogy ennyit áldoztunk a fejlesztésekre, mégsem vagyunk közelebb az élmezőnyhöz. Legalább a Ferrarikhoz közelítettünk, ami a srácok tökéletes munkájának köszönhető" – mondta a brit.