Verstappen reakciója mindenkit megdöbbentett az időmérő edzés után - videó

Max Verstappen, Red Bull
Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen celebrates after taking poll position in the qualifying session for the Formula One Japanese Grand Prix at the Suzuka circuit, Mie prefecture on September 23, 2023. (Photo by Peter PARKS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull kétszeres világbajnok pilótája, Max Verstappen remek teljesítménnyel szerezte meg a pole pozíciót a Japán Nagydíj időmérő edzésén, így az első helyről rajtolhat a vasárnapi futamon. A Szingapúri Nagydíjon mutatott visszafogottabb eredmény miatt több kritika is érte a Red Bullt, a holland versenyző pedig sajátos stílusban reagált ezekre.

Verstappen biztos volt abban, hogy a Szingapúri Nagydíj után - amely során nem szerzett dobogós helyezést a Red Bull - Szuzukában már minden rendben lesz és újra bombaerős teljesítménnyel rukkolnak elő. A holland sztár az időmérőn igazolta korábbi szavait, a Q3 végén hatalmas, 0,6 másodperces előnyre tett szert a két McLarennel szemben.

A szingapúri visszaesés után több kritikát is kapott a Red Bull, különböző összeesküvés-elméletek kezdtek el terjedni, de Verstappen szerint ezeknek nincs alapja.

tette helyre sajátos stílusban a Red Bull kritikusait a harmadik vb-címe felé száguldó pilóta.

"Nagyon fel voltam tüzelve, hogy jó hétvégét teljesítsek itt és gondoskodjak róla, hogy erősek legyünk. Szingapúr számunkra meg sem történt" - írta meg az m4sport.hu, mit mondott Verstappen a Japán Nagydíj időmérője után.