Verstappen őszintén beszélt a Red Bull szingapúri teljesítményéről

Forma-1, Max Verstappen, Szingapúri Nagydíj 2022, futam
SINGAPORE, SINGAPORE - OCTOBER 02: Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing looks on after the F1 Grand Prix of Singapore at Marina Bay Street Circuit on October 02, 2022 in Singapore, Singapore. (Photo by Clive Mason/Getty Images,)
Vágólapra másolva!
Idei eddigi legrosszabb hétvégéjét zárta múlt héten Szingapúrban a Red Bull Racing. A szezon első 14 futamát mind megnyerte az osztrák csapat, Ázsiában viszont még a dobogóra se jutott fel. Max Verstappen őszintén elmondta véleményét a csapat teljesíményéről. 

Verstappen zsinórban tíz győzelem óta tartó sorozata megszakadt Szingapúrban, ám a kétszeres világbajnok holland versenyző meglehetősen könnyedén vette tudomásul a történteket. A De Telegraafnak nyilatkozva azt mondta:

"Természetesen szerettem volna nyerni Szingapúrban, de tudtam, hogy eljön majd a nap, amikor nem sikerül a győzelem, vagy valami elromlik.

Egy nagydíjat most nem nyertünk meg, nagy cucc, előfordul az ilyen.

Japánban viszont folytatjuk és újra megpróbáljuk."

Szingapúrban még a dobogó sem jött össze a Red Bullnak Forrás: Getty Images,/GETTY IMAGES/Clive Mason

Ha a Red Bullnak sikerül újra top formában versenyeznie, akkor akár már ezen a hétvégén megnyerheti a konstruktőri világbajnokságot, Verstappennek Katarig kell várnia erre.

A soron következő Japán Nagydíjjal kapcsolatban Verstappen teljesen biztos a Red Bull sikerében, az alapján, amit a Formula1.com-nak mondott:

"Fontos, hogy mindent kielemezzünk, de nem kell rohannunk sehová. Szingapúr annyira más az autó beállításait tekintve, szóval nem aggódom amiatt, hogy az a hétvége esetleg felborítaná a japán futamunkat."