Pofátlanul viselkedett a riporter az F1-es pilótával, aki zseniálisan reagált rá - videó

Oscar Piastri, McLaren
Oscar Piastri of Australia, Mclaren Formula 1 Team, portrait during the Formula 1 Aramco British Grand Prix from 6th to 9th July of 2023. On the Silverstone Circuit, in Silverstone, United Kingdom. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma–1-es Szingapúri Nagydíj előtt a televíziós szakértőként dolgozó expilóta, Martin Brundle eléggé udvariatlanul viselkedett Oscar Piastrival, de az ausztrál sem hagyta annyiban a dolgot.

Brundle éppen megállította a rajtrácsra érkező Piastrit, akit arról kérdezett, hogy a számára balszerencsés időmérő után mi várhat rá a futamon. A McLaren újonca el is kezdett válaszolni rá, ám az első mondat közepén Brundle félbeszakította, és üvöltözni kezdett a születésnapját ünneplő Esteban Oconnak.

Piastrit láthatólag nem hatotta meg az udvariatlanság, és gyorsan tovább sétált, így mire Brundle visszafordult volna hozzá, már csak az ausztrál hűlt helyét találta.

A szakértőként dolgozó expilóta egyébként Ocont sem kérdezni akarta, szimplán felköszöntötte a később műszaki hiba miatt a hatodik helyről kieső francia versenyzőt.