Vágólapra másolva!
Christian Horner, a Forma-1-es világbajnoki címvédő csapat, a Red Bull főnöke kendőzetlen őszinteséggel beszélt Max Verstappenről, és ezzel alighanem sokaknak okzott kellemetlen pillanatokat.

Az aktuális címvédő, az utóbbi két világbajnoki sorozatot egyaránt megnyerő Max Verstappen az idei szezonban is biztos befutónak tűnik: Monzában sorozatban a tizedik győzelmét aratta, amivel megdöntötte Sebastian Vettel rekordját. A hollandnak nyolc futammal a szezon vége előtt 145 pont az előnye csapattársával, Sergio Pérezzel szemben, és aligha veheti el tőle bárki is a harmadik világbajnoki címet. Ezt erősítette meg a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner is.

Christian Hornernek és Max Verstappennek minden oka magvan a boldogságra Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Mark Thompson

- áradozott a holland bajnok főnöke.

Horner szerint Verstappen zsenialitását olyan pillanatok is alátámasztják, mint, amikor rajtbüntetés ellenére is nyerni tudott, vagy, amikor a szaúdi nagydíjon egy műszaki hiba miatt csak a 15. helyről rajtolhatott, a futamon azonban szenzációsan ment, és végül a második helyen zárt.

- zárta Horner.