Sokkoló bejelentést tett a Ferrari pilótája, váratlan helyen tűnhet fel

Charles Leclerc
Ferrari's Monegasque driver Charles Leclerc (C) signs autographs as he arrives prior to the third practice session, ahead of the Italian Formula One Grand Prix at Autodromo Nazionale Monza circuit, in Monza on September 2, 2023. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferrari Forma-1-es csapatának monacói pilótája, Charles Leclerc nem csak a volán, hanem a zongora mögött is rendkívül tehetséges.

Monaco 2021 után ismét lehetőséget kapott arra, hogy részt vegyen Európa egyik legfontosabb zenei eseményén, az Eurovíziós Dalfesztiválon. A Bors kiszúrta, hogy a Ferrari versenyzője, Charles Leclerc a közösségi médiában reagált a hírre, méghozzá kommentben azt üzente, hogy készen áll a feladatra.

Bár a Ferrari sztárja vélhetően csak viccnek szánta az üzenetét, a zenéléssel akkor kezdett el újra komolyabban foglalkozni, amikor a koronavírus járvány idején szünetelt a Forma-1.

"A zene iránti szeretetem mindig is megvolt, de csak a járvány idején kezdtem el zongorázni. Mivel több időm maradt otthon, úgy döntöttem, veszek egy zongorát, és megtanulok játszani. Azóta beleszerettem a hangszerbe, és azon kapom magam, hogy bármikor, amikor otthon vagyok, játszom" – áll Leclerc Spotify-profilján, ahol már két kislemeze is megjelent.