Verstappen félmeztelenül, Pérez egy különleges fényképpel ünnepelt

Max Verstappen, Sergio Pérez, Osztrák Nagydíj 2023
Max Verstappen and Sergio Perez of Red Bull Racing after Sprint ahead of the Formula 1 Austrian Grand Prix at Red Bull Ring in Spielberg, Austria on July 1, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull Forma–1-es csapatának pilótái különböző módokon használják ki az olaszországi és a szingapúri versenyhétvége közötti rövid szünetet.

A múlt héten a sorozatban 10. futamgyőzelmét ünneplő Max Verstappenről az AlphaTauritól kirúgott honfitársa, Nyck de Vries fényképei alapján derült ki, mit csinál. De Vries ugyanis a Verstappen is magába foglaló baráti társaságával kapcsolódott ki, és a programok között szerepelt a hajókázás is számukra, amelyet meztelen felsőtesttel élveztek.

A másik Red Bull-pilóta, Sergio Pérez eközben már a jövő heti Szingapúri Nagydíjra hangolódott. A mexikói a 250. F1-es futamán fog rajthoz állni szeptember 17-én, ennek apropóján pedig Pérez egy különleges, erre utaló és mexikói motívumokkal teli sisakfestéssel fog versenyezni.