Vágólapra másolva!
A McLaren brit pilótája, Lando Norris nagyon örül annak, hogy honfitársa, Lewis Hamilton néhány évig még biztosan a Forma–1-es mezőny tagja lesz ugyanis elárulta, hogy mindig nagy öröm számára a hétszeres világbajnok ellen versenyezni.

A Mercedes augusztus vetett véget a több hónapon át tartó találgatásoknak azzal, hogy bejelentette, Lewis Hamilton 2025-ig meghosszabbította szerződését. Ez azt jelenti, hogy bár jelenleg a 38 esztendős versenyzőnek nem sok esélye van a győzelmekért harcolni, még néhány évig biztosan marad a száguldó cirkuszban, ahol manapság leginkább az új generáció jeles képviselőivel csap össze a mezőny első felében, többek között honfitársával, Lando Norrisszal. A két brit legutóbb Monzában vívott remek csatát. Hamilton új szerződése kapcsán pedig most a McLaren versenyzője is elmondta a véleményét.

Norris örül Hamilton maradásának Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

"Nagyszerű, ellene mindig nagy öröm versenyezni. Idén volt már néhány csatánk, és remek dolog olyan pilóta ellen versenyezni, aki a Forma–1 egyik legjobbja, és aki történelmet tudott írni. Mindannyiunk számára öröm ez, beleértve engem is.

mondta a McLaren tehetsége.