Nincs meglepetés, Stroll marad az Aston Martin versenyzője

F1 Belgian Grand Prix 2023 Previews 1 auto belgian belgium cars championships fia formula formula 1 gp grand motorsport motorsports one prix racing sports world Lance Stroll Aston Martin Aramco Mike Krack Belgian Grand Prix Spa-Francorchamps July 27 2023
Mike Krack elismerte, hogy már nem az Aston Martin a második leggyorsabb csapat a Forma-1-ben
Vágólapra másolva!
Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack szerint nincs kétség Lance Stroll jövőjével kapcsolatban a csapatnál, vagyis a csapattulajdonos fia jövőre is marad az istállónál. 

Habár a paddockban lehetett pletykákat hallani arról, hogy Strollnak el kellene gondolkodnia a jövőjén, ugyanakkor az Aston Martinnál 2024-ben is a jelenlegi, Alonso-Stroll pilótapárosban gondolkodnak.

"Ez Monza, és pillanatnyilag elég unalmas a pilótaszezon. Nem hinném, hogy lennének kétségeink, teljesen rendben leszünk ezzel a párossal jövőre.

Mike Krack szerint Stroll mindent megtesz a fejlődésért Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A csapatvezető hangsúlyozza, hogy teljesítményben nincs akkora különbség Stroll és Alonso között, mint ahogyan azt az eredményeik sugallják, csupán pontokban.

"Nagyon fontos szétválasztani a kettőt. Csapatként elemezzük a szezont: a pilóták szemszögéből és a csapat nézőpontja felől is.

Nekünk csapatként sokkal, de sokkal jobb munkát kell végeznünk, főleg, ami a versenystratégiát illeti. Megbízhatóságban jelentősen kell fejlődnünk."