A spanyol szamuráj: Fernando Alonso kivételes fotóval lepte meg a rajongóit - kép

Forma-1, Belga Nagydíj 2023, szombat, Fernando Alonso
Fernando Alonso of Spain driving the (14) Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team AMR23 Mercedesduring the Formula 1 MSC Cruises Belgian Grand Prix 2023 on July 28th, 2023 in Francorchamps, Belgium. (Photo by Alessio Morgese/NurPhoto) (Photo by Alessio Morgese / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Aston Martin F1-es csapatának spanyol legendája, Fernando Alonso visszatalált a siker újtjára. A rutinos pilóta a legutóbbi, esős és kaotikus Holland Nagydíjonon a címvédő Max Verstappen mögött a második helyen futott be.

A legutóbbi második helyének köszöhetően immár 168 pontot gyűjtött idén Fernando Alonso, ezzel pedig a két Red Bull mögött a harmadik helyen áll össszesítésben. A Holland Nagydíjat megelőzően négy futamon keresztül sem tudott dobogóra állni a kétszeres spanyol világbajnok, aki most újra visszatalált a helyes útra, így pozitívan várhatja az Olasz Nagydíjat.

Hogy az újabb szép sikerhez mi kellett, az csak ő és az Aston Martin tudja, de annyi biztos, fejben nagyon egyben van Alonso. Erről árulkodik a legutóbbi fotója is, amit a közösségi oldalon osztott meg a rajongóival.

"Az elme csendjében a szamuráj világosságot és célt talál"

- írta a fotó mellé Fernando Alonso.