Vágólapra másolva!
A nemzetközi sajtó egyöntetűen azt emelte ki, hogy a címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője minden körülmények között megállíthatatlan és a vasárnapi Forma-1-es Holland Nagydíjon aratott sikerével rekordot is beállított.

"A természet úgy döntött, hogy drámai hatást ad a Holland Nagydíjnak, de közben megingathatatlan maradt a 2023-as Forma-1-es idény egyetlen biztos pontja: akár esik, akár fúj, Max Verstappen nyer" - írta a brit The Guardian.

"Verstappen minimális erőlködés mellett hajtotta végre a feladatát,

és sorozatban kilencedik győzelmét aratta, ezzel beállította Sebastian Vettel 2013-as rekordját" - olvasható a The Telegraph hasábjain.

"Amire Max Verstappennek biztosan nincs igénye, hogy bármelyik ellenfele is megkönnyítse az életét.

- írta Daily Mail.

Max Verstappen hatalmas előnnyel vezeto a vb-pontversenyt Forrás: NurPhoto via AFP/Andrea Diodato

"Max Verstappen volt a zandvoorti Holland Nagydíj ünnepelt győztese. A helyi hős beváltotta a 100 ezer helyszínen lévő szurkoló várakozását és zsinórban kilencedszer nyert. Verstappen ezzel beállította Sebastian Vettel 2013-as rekordját - olvasható az osztrák Kurier hasábjain.

Mindegy, hogy esik az eső, vagy süt a nap, meleg van, vagy hideg, Verstappen minden körülmények között megállíthatatlan. Akárcsak vasárnap, a hazai viadalán Zandvoortban" - írta a svájci Blick.

A kétszeres világbajnok Max Verstappen 339 ponttal vezeti összetettben a vb-pontversenyt. Őt a csapattársa, a mexikói Sergio Pérez követi 201 ponttal.