Mindenki azt találgatja, mi történhetett az Aston Martin pilótájával - fotó

Lance Stroll, Aston Martin
Aston Martin's Canadian driver Lance Stroll walks in the paddock ahead of the Formula One Belgian Grand Prix at the Spa-Francorchamps Circuit in Spa on July 30, 2023. (Photo by JOHN THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Véget ért a nyári szünet a Forma-1-ben, a száguldó cirkusz 2023-as szezonja a Holland Nagydíjjal folytatódik. Az Aston Martin kanadai pilótája, Lance Stroll a pénteki szabadedzés előtti sajtónapot kihagyta, de csütörtökön feltűnt a paddockban, és egy furcsa tapaszt viselt az arcán.

Az Aston Martin csütörtökön egy közleményben adott tájékoztatást arról, hogy Lance Stroll egy fertőzéses betegség miatt kihagyja a sajtónapot és nem áll a média rendelkezésére.

A kanadai versenyző ettől függetlenül a paddockba később megérkezett, és az arcán egy hatalmas tapaszt viselt, de az nem derült ki, miért volt szüksége erre.

Lance Stroll a pénteki szabadedzésen már részt vesz Forrás: AFP/John Thys

A motorsport.com megírta, hogy Fernando Alonso csapattársának valószínűleg nagyon komoly baja azért nem lehet, mert csapata közlése szerint a Holland Nagydíj pénteki, 12:30-kor kezdődő szabadedzésén már részt vesz.