Bejelentette 2024-es pilótapárosát a Haas

Forma-1, Kevin Magnussen, Nico Hülkenberg, Carlos Sainz, Fernando Alonso, Mick Schumacher, Bahreini Nagydíj 2022, futam
BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT, BAHRAIN - MARCH 20: Fernando Alonso, Alpine F1 Team, Mick Schumacher, Haas F1 Team, Kevin Magnussen, Haas F1 Team, and Nico Hulkenberg, Aston Martin, at the drivers parade during the Bahrain GP at Bahrain International Circuit on Sunday March 20, 2022 in Sakhir, Bahrain. (Photo by Andy Hone / LAT Images)
Vágólapra másolva!
Nem változtat bevált versenyző-felállásán a Haas. A Forma-1-es csapat hivatalosan is bejelentette, hogy 2024-ben is Kevin Magnussennel és Nico Hulkenberggel vág neki a bajnokságnak. 

A csapatfőnök Günther Steiner a csapat sajtóközleményében így nyilatkozott:

"Kevin és Nico már az indulástól fogva jól összekovácsolódtak, és mindketten pontot szereztek. Egyértelműen élvezik a Forma-1-ben töltött idejőt, mindketten érettek és tapasztaltak, és megértik, hogy mit kérünk tőlük. Most viszont rajtunk, a csapaton múlik, hogy előre tekintsünk 2024-ig, és gondoskodjunk arról, hogy olyan autónk legyen, amely képes folyamatosan pontokat szerezni."

Hulkenberg és Magnussen (fehérben) 2024-ben is csapattársak lesznek Forrás: Andy Hone / LAT Images/Motorsport Images/Andy Hone

Magnussen és Hulkenberg is boldog

"Nyilvánvalóan nagyon boldog vagyok, hogy folytatjuk a közös munkát a MoneyGram Haas F1 Teammel. Nagyon köszönöm a bizalmat Gene Haasnak és Günthernek is" - fogalmazott Magnussen.

Hulkenberg is hasonlóan kommentálta a döntést: "Örülök, hogy a csapat tagja lehetek és osztozhatok Gene és Günther szenvedélyében. Nagyon szoros középmezőnyben versenyzünk, és alig várom, hogy 2024-ben továbbvigyük mindazt, amit eddig építettünk."